Avainmedian UskoTV käyttöehdot

Katseluoikeuden ostaminen
Avainmedian UskoTV:n kaupasta voi ostaa katseluoikeuden maksullisiin digitaalisiin sisältöihin. Ostaminen edellyttää käyttäjätiliä, jota varten on ilmoitettava ostajan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana.

Käyttäjätilin lopettaminen
Jos ostaja haluaa haluaa lopettaa käyttäjätilinsä, on hänen lähetettävä poistopyyntö sähköpostilla osoitteeseen info(at)uskotv.fi.

Palveluntarjoajalla on oikeus purkaa sopimus, mikäli käyttäjä on tahallisesti antanut virheellisiä rekisteröintitietoja tai ei ole käyttänyt UskoTV:n palveluja hyvän tavan ja soveltuvien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

Katseluoikeuden maksaminen
Maksutapana on PayPal  tai Checkout-verkkomaksu, joka sisältää laajan valikoiman eri maksutapoja.

SSL-suojaus
SSL on lyhenne sanoista Secure Socket Layer, joka tarkoittaa tiedonsuojaamista. SSL luo salatun ja suojatun yhteyden tietokoneen ja serverin välillä. Näin ollen kaikki tiedonsiirto salataan ja ulkopuoliset eivät saa tietoja käsiinsä. Emme tallenna tili- tai korttitietoja, näitä tietoja käytetään ainoastaan maksun yhteydessä.

Tietosuoja
Katso UskoTV:n Tietosuojaseloste

Häiriöt palvelussa
Viestintäpalvelut ovat monimutkaisia kokonaisuuksia, joten palvelun toiminnassa tai käytettävyydessä voi olla viiveitä tai tilapäisiä katkoksia, vaikka siinä ei olisikaan virhettä. Avainmedia/UskoTV ei vastaa sellaisista häiriöistä tai niiden seurauksista, jotka eivät ole sen vastuulla.