Kauppa

UskoTV:n kaupasta voit ostaa katseluoikeuksia maksullisiin sisältöihin ja tukea samalla tapahtuman järjestäjien toimintaa.

Katseluoikeus liitetään oston yhteydessä käyttämääsi / luomaasi käyttäjätiliin. Katseluoikeus on voimassa heti, kun maksutapahtuma on suoritettu. Voit jatkossa katsoa maksullista sisältöä kirjautumalla käyttäjätiliisi. Maksupalvelun tarjoaa PayPal ja Paytrail.

Testaa toimivuus

Voit testata, että katseluoikeus on voimassa ja että olet kirjautuneena klikkaamalla tätä linkkiä. Jos katselu toimii, niin kaikki on kunnossa ja pääset katsomaan suoria lähetyksiä.

Ohjeet

—————-
Kirjaudu ensin sisään. Jos järjestelmä ei tunnistä sähköpostiosoitetta, sinulla ei ole käyttäjätunnusta UskoTV:n sivustolla. Tällöin ostotapahtuman yhteydessä sinulle luodaan käyttäjätili, kun painat rekisteröidy-painiketta. Valitse tuote, jonka haluat ostaa, ja anna omat tietosi. Tämän jälkeen valitaan maksutapa, hyväksytään kaupan ehdot ja painetaan lähetä tilaus -nappia. Tämän jälkeen pääset maksamaan tuotteen. Katseluoikeuden ostamisen jälkeen pääset katsomaan ohjelmia.
—————-

Tarvitsetko apua ostotapahtumassa? Tarjoamme tänä vuonna käyttäjätukea tukipalvelumme kautta. Pääset lähettämään viestin meille klikkaamalla sivuston oikeasta alakulmasta vihreällä pohjalla olevaa tuki-painiketta. Puheluja emme ota tänä vuonna vastaan.

Voit lukea myös usein kysytyt kysymykset.

Tuotteet