Valtakunta, joka ei horju
 • Lähetä palautetta /
 • Avaa Raamattu /
 • Lahjoita /
 • Lähetä ohjelmaidea

Raamattu

Valitse kirja ja luku ylläolevasta valikosta
Pyhä Raamattu - Vanha testamentti ja Uusi testamentti - Raamattu Kansalle 2012
© Raamattu Kansalle ry

Anna palautetta / Lähetä esirukouspyyntö

 • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit antaa palautetta tai lähettää rukouspyynnön käyttäen vasemmalla sijaitsevaa palautelomaketta. Valitse ensin palautteen tyyppi ja kirjoita sen jälkeen yhteystietosi ja viestisi.

Teknisten ongelmien kohdalla pyydämme antamaan vikaselosteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja selkeästi voidaksemme auttaa sinua. Huomioithan ruokuspyyntöä lähettäessäsi, että et lähetä lomakkeen kautta arkaluontaista tietoa ihmisistä.

Jättämäsi esirukoukset ohjataan kyseisen yhteisön sähköpostiin.

Ohjelmaidea

Anna ohjelmaidea

 • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.

Valtakunta, joka ei horju

Jeesus parantaa sokean Joh. 9 (lue j.1-3). Kukaan ei tehnyt syntiä, vaan sairauden todellisuuden keskellä tuli näkyväksi Jumalan teot. Sodan keskellä tulee näkyväksi Jumalan teot.

Pidän tästä puhumisen tärkeänä siksi, että hädässä tunteemme ohjaavat musta- valkoisuuteen. Emme ajattele, että Ukrainan syntien määrä tuli täyteen ja siksi Jumala antoi Putinille hyökkäysluvan. Mutta jotkut uskovat puhuvat, kuin Suomea sellainen rangaistus uhkaisi. Älä hädänkään hetkellä antaudu sellaiselle ajatukselle. Se ei johda mihinkään hyvään. Se saa meidät syyttelemään toisiamme ja etsimään vastuuseen sitä suurinta syntistä, joka oli se heikoin lenkki. Jeesus ei opettanut niin. Varhaiset kristityt, jotka elivät raa’an sotaisassa maailmassa henkensä uhalla, eivät ajatelleet niin. He laittoivat toivonsa siihen, että tässä sotaisassa todellisuudessa on alkanut versomaan uusi ikuinen rauhan valtakunta.

Jeesus lohdutti heitä: ”kun kuulette sanomia sodista, älkää pelätkö” Miksi? Koska teissä, sisällä ja keskellänne, on uusi maailma joka kestää kun tämä kaikki sortuu.

Me olemme nyt huolissamme siitä maailmasta, jonka me näemme. On hyvä muistaa, että on myös maailma jota me emme näe. Se on meidän turvamme.

Sen sijaan että näkisimme vain pahuutta, olen itse ollut vaikuttunut siitä rukouksen määrästä, joka meidän ympärillämme on noussut. Kaikkialla rukoillaan. Sanotaan, että rukous vaikuttaa kahteen suuntaan, kohteeseen ja rukoilijaan itseensä. Yhtä äkkiä huomaamme, että Jumala onkin lähellämme. Kun omat keinot loppuvat, on luonnollista turvata Jumalaan.

Rukoile ja tee työtä. Sota on se maailma, josta ihmiskunta tultiin pelastamaan.

Rukoile ja tee työtä. Jumalan valtakunta versoo siellä totuutta puolustetaan.

Rukoile ja tee työtä. Jumalan valtakunta versoo siellä missä rauhaa rakennetaan.

Rukoile ja tee työtä. Jumalan valtakunta versoo siellä missä muukalaiset ruokitaan, majoitetaan ja otetaan vastaan.

Tuottaja: Turun Helluntaiseurakunta | Esiintyjät: Antti Hirviniemi | Kesto: 00:17:39 | Ajankohta: 6.3.2022

 • Katso lisää

 • Kaikki/
 • Jaksot/
 • Klipit

Lahjoita

Tule tukemaan UskoTV:n työtä ja tue omalla lahjoituksellasi, niin että voimme tulevaisuudessakin tarjota sinulle hyviä ohjelmia katsottavaksi. Lahjoita nyt!

Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: 20.00€

SOITA 0600-12500

Puhelun hinta 10,26 e/puh + pvm

Keräyslupa: RA/2021/1670
alkaen 1.1.2022, myöntäjä Poliisihallitus 9.12.2021. Varat käytetään Avainmedian medialähetystyöhön Suomessa ja ulkomailla.

Lisää katsottavaa