Esko Sorsan uuden levyn julkaisukonsertti
  • Lähetä palautetta /
  • Avaa Raamattu /
  • Lahjoita /
  • Lähetä ohjelmaidea

Raamattu

Valitse kirja ja luku ylläolevasta valikosta
Pyhä Raamattu - Vanha testamentti ja Uusi testamentti - Raamattu Kansalle 2012
© Raamattu Kansalle ry

Anna palautetta / Lähetä esirukouspyyntö

  • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit antaa palautetta tai lähettää rukouspyynnön käyttäen vasemmalla sijaitsevaa palautelomaketta. Valitse ensin palautteen tyyppi ja kirjoita sen jälkeen yhteystietosi ja viestisi.

Teknisten ongelmien kohdalla pyydämme antamaan vikaselosteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja selkeästi voidaksemme auttaa sinua. Huomioithan ruokuspyyntöä lähettäessäsi, että et lähetä lomakkeen kautta arkaluontaista tietoa ihmisistä.

Jättämäsi esirukoukset ohjataan kyseisen yhteisön sähköpostiin.

Ohjelmaidea

Anna ohjelmaidea

  • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.

Esko Sorsan uuden levyn julkaisukonsertti

Esko Sorsa on pitkän linjan muusikko, joka on toiminut alalla jo 50 vuotta. Musiikon uran ensimmäiset 25 vuotta hän kierteli keikkamuusikkona tanssilavoilla ympäri Suomen. Tämä elämänvaihe tuli päätöksen alkoholin takia, kun hän niin sanotusti “joi itsensä katuojaan”. Siitä selvinneenä laulut vaihtuivat Jeesus-lauluihin. Tämän tuloksena hän on äänittänyt neljä levyä Tule Jeesus ja siunaa (1999), Tänäkö yönä (2008), Sinun tähtesi (2018) ja uusin Missä mun Herrani on (2021). Uusimman levyn laulut ovat ennen julkaisemattomia hengellisiä lauluja, joiden keskiössä ovat Jumalan armo ja pelastuksen toivo. Laulut on säveltänyt ja sovittanut konserttipianisti ja pianonsoiton opettaja Sanni Merruntaus. Laulut on sanoittanut runoilija Aini Polvinen. CD:n tuotto menee lyhentämättömänä lähetystyön hyväksi ja sen ovat kustantaneet Kajaanin helluntaiseurakunta ja Lähetystori Immanuel. Levyn julkaisukonsertti taltioitiin Kajaanissa 20.10.2021.

Kesto: 01:14:18 | Ajankohta: 20.10.2021

Lahjoita

Tule tukemaan UskoTV:n työtä ja tue omalla lahjoituksellasi, niin että voimme tulevaisuudessakin tarjota sinulle hyviä ohjelmia katsottavaksi. Lahjoita nyt!

Select Payment Method
Personal Info

Terms

Donation Total: 20.00€

SOITA 0600-12500

Puhelun hinta 10,26 e/puh + pvm

Keräyslupa: RA/2021/1670
alkaen 1.1.2022, myöntäjä Poliisihallitus 9.12.2021. Varat käytetään Avainmedian medialähetystyöhön Suomessa ja ulkomailla.