Miten luon käyttäjätilin sivustolle?

Käyttäjätili luodaan samalla kun teet ostoksen UskoTV:n kaupassa. Valittuasi haluamasi katseluoikeuden ostoskoriin ja siirtyessäsi kassalle, kysytään sinulta etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoite ja salasana, jota haluat käyttää UskoTV:n sivustolla (keksi riittävän turvallinen salasana itsellesi). Valittuasi maksutavan ja painamalla lähetä tilaus -painiketta luodaan sinulle käyttäjätili sivustolle, johon liitetään myös maksamasi käyttöoikeus.

Kuinka maksan valitsemani katseluoikeuden?

Katseluoikeuden voi maksaa PayPal-palvelun kautta käyttäen luottokorttia tai vaihtoehtoisesti Checkout-palvelua. Checkout-palvelussa maksun voi suorittaa käyttäen Suomalaisia verkkopankkeja, kännykkämaksamista tai tilata laskun Collector tai Everyday -palvelujen kautta.

Kuinka ostan katseluoikeuden kaupasta?

Katseluoikeus ostetaan kaupasta, menemällä kauppaan, valitsemalla haluttu tuote ja klikkaamalla osta tuote -painiketta halutusta tuotteesta. Tämän jälkeen käyttäjä ohjataan kassalle, jossa täytetään pyydetyt tiedot (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, salasana ja maksutapa) ja lopuksi klikataan lähetä tilaus ja maksetaan tuote. Tämän jälkeen käyttätililläsi on käyttöoikeus ostettuun tapahtumaan / sisältöön.

Mikäli olet luonut aikaisemmin käyttäjätilin UskoTV-sivustolle, niin kassalla klikataan linkkiä “Palaava asiakas? Kirjaudu tästä” ja syötetään oma käyttäjätunnus ja salasana.

Miten kirjaudun käyttäjätililleni?

Käyttäjätilille kirjaudutaan klikkaamalla päävalikosta, sivuston yläosasta “oma tili” linkkiä ja syöttämällä sivulle oma käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite ja salasana. Käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoitteen etuosa ennen @ merkkiä. Kirjautumista kysytään myös jos käyttäjä klikkaa katseluoikeutta vaativaa ohjelmaa ja käyttäjä ei ole sillä hetkellä kirjautuneena sivustolle.

Miksi en pääse maksamaan, vaikka painan “Lähetä tilaus” -painiketta?

Tarkista että olet kirjautunut sisään UskoTV:n sivustolle, mikäli sinulla on jo olemassa käyttäjätunnus. Kassa-sivulla näkyy virheilmoitus, mikäli käyttäjätunnus on olemassa. Kirjauduttuasi sisään pääset maksamaan tilauksen.

Voitteko auttaa minua ostoprosessissa?

Voimme auttaa sinua ja ottaa etäyhteyden tietokoneellesi, mikäli sallit sen. Lataa info-sivulta löytyvästä linkistä Teamviewer quicksupport -ohjelma ja ilmoita meille id ja salasana esim. soittaessasi meille puhelimella. Tämän jälkeen pääsemme auttamaan sinua omalla tietokoneellasi.

Kuinka kuponkikoodia käytetään?

Mikäli sinulla on olemassa kuponkikoodi, niin voit käyttää sen kassalla. Kassa-sivulla ennen omien tietojen kirjoittamista klikataan “Onko sinulle kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi” linkkiä. Avautuvaan kenttään kirjoitetaan koodi ja painetaan Käytä kuponki -painiketta ja kassalla lasketaan kuponkikoodiin sisällytetty alennus.