Etsi:
Aiheet:
Laatu:
Tyyppi:
Julkaistu:
Kesto:
Esiintyjät:
Näytä yhteisöjen ohjelmat:
Maksullisuus:
Järjestä:

Konffa 16 – Osa 12 – Siniristilipun juhlaa

Konffa 16 – Osa 12 – Siniristilipun juhlaa

Evankeliumin sanoma haastaa meidät 2000-luvun kristityt. On aika herätä välinpitämättömyyden horroksesta armon aurinkoon ja kantamaan vastuuta omista yhteisöistämme, erityisesti lapsista ja nuorista. Kristityt on kutsuttu muuttamaan Suomi ja meidän lapsemme sekä nuoremme – uskommeko siihen, että Hän pitää heidät kädessään. Ehjän maailmankuvan rakentaminen edellyttää eettisesti kestävää arvopohjaa koko meidän yhteisössämme. Haastattelussa … Jatka

HD

Avainradio – Pohjoismainen yhteistyö lähetystyössä

Avainradio – Pohjoismainen yhteistyö lähetystyössä

Kuulemme parhaat palat Tellus 2017 lähetyskonferenssista joka järjestettiin maaliskuun lopulla Lahden Sibelius -talossa. Tapahtuman pääpuhujana oli Isik Abla yksi Kanal Hayatin Turkinkielisen tv-juontajajista. Haastattelussa Avainmedian toiminnanjohtaja Niilo Närhi joka oli kutsuttu Ruotsin suomalaisten työntekijäpäiville arvioimaan pohjoismaista lähetystyön tulevaisuutta.

Tervetuloa kotiin – 46 – 30 vuotta Saalemin pastorina

Tervetuloa kotiin – 46 – 30 vuotta Saalemin pastorina

Mauri Venemies siirtyy eläkkeelle kesällä 2017 toimittuaan Helsingin Saalem -seurakunnassa 30 vuotta pastorina. Mauri on ollut hyvin pidetty arkielämän läheisenä ja Sanan tuntevana julistajana. Hän on elänyt mukana seurakuntalaisten iloissa ja suruissa – niin häissä kuin hautajaisissakin. Ohjelmassa Mauri kertoo kokemuksiaan tästä sangen kokonaisvaltaisesta työstään seurakunnan palveluksessa.

HD