Miksi lähetystyö?
 • Lähetä palautetta /
 • Avaa Raamattu /
 • Lahjoita /
 • Lähetä ohjelmaidea

Raamattu

Valitse kirja ja luku ylläolevasta valikosta
Pyhä Raamattu - Vanha testamentti ja Uusi testamentti - Raamattu Kansalle 2012
© Raamattu Kansalle ry

Anna palautetta / Lähetä esirukouspyyntö

 • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit antaa palautetta tai lähettää rukouspyynnön käyttäen vasemmalla sijaitsevaa palautelomaketta. Valitse ensin palautteen tyyppi ja kirjoita sen jälkeen yhteystietosi ja viestisi.

Teknisten ongelmien kohdalla pyydämme antamaan vikaselosteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja selkeästi voidaksemme auttaa sinua. Huomioithan ruokuspyyntöä lähettäessäsi, että et lähetä lomakkeen kautta arkaluontaista tietoa ihmisistä.

Jättämäsi esirukoukset ohjataan kyseisen yhteisön sähköpostiin.

Ohjelmaidea

Anna ohjelmaidea

 • Lomakkeella kerätään nimi ja sähköpostiosoite, voidaksemme vastata viestiisi. Lisää tietosuojasta löydät tietosuojaselosteesta.

Miksi lähetystyö?

Heli ja Kimmo Leino lähetysjumalanpalveluksessa.
Miksi lähetystyö?
Kimmo Leino 20.8.2023
1. Jeesuksen antama käsky: Jeesus antoi opetuslapsilleen tehtävän levittää evankeliumia kaikille kansoille (Matt. 28:19-20). Lähetystyö on vastaus tähän käskyyn. Olemme kutsutut olemaan Kristuksen todistajia ”Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin asti” (Apt. 1:8).
2. Pelastuksen tarve: Raamattu opettaa, että ilman uskoa Jeesukseen ei ole pelastusta (Apt. 4:12). Meidän tulee kertoa Jeesuksesta niille, jotka eivät ole vielä kuulleet.
3. Jumalan rakkaus kaikkia kohtaan: Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä halua kenenkään jäävän ilman mahdollisuutta pelastukseen (1. Tim. 2:4). Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jotta jokainen uskova saisi iankaikkisen elämän (Joh. 3:16).
4. Kristuksen esimerkki: Jeesus itse oli lähetystyöntekijä, joka tuli maailmaan pelastamaan kadonneita (Luuk. 19:10). Hän antoi esimerkin.
5. Pelastus on välttämätöntä ja kuuluu kaikille: Evankeliumi on pelastuksen voima jokaiselle, joka uskoo, sekä juutalaiselle että kreikkalaiselle (Room. 1:16). Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset tulisivat tuntemaan totuuden ja pelastuisivat (1. Tim. 2:4).
6. Iankaikkisen elämän sanat: Jaamme sanomaa iankaikkisesta elämästä niille, jotka eivät ole vielä kuulleet evankeliumia (1. Piet. 1:23-25).

Miten?
7. Pyhän Hengen voima: Jeesus lupasi, että Pyhä Henki antaisi voiman olla todistajia maailman ääriin saakka (Apt. 1:8). Ilman Pyhän Hengen voimaa ja johdatusta on vaikea saada mitään aikaan.

Seuraamukset:
8. Seurakunnan rakentaminen ja sanan julistus: Lähetystyön kautta syntyy uusia seurakuntia eri puolille maailmaa. Nämä yhteisöt tukevat toisiaan ja kasvavat yhdessä uskossa. Sanoma pelastavasta uskosta leviää, ja uusia ihmisiä otetaan osaksi Jumalan perhettä. Tämä on ilonaihe taivaassa (Luuk. 15:7).
9. Lähimmäisenrakkaus ja Hengen hedelmä : Rakkauden kaksoiskäsky kehottaa meitä rakastamaan lähimmäistämme, ja Kristusta julistamalla herätämme tätä rakkautta (Matt. 22:39) ja uskovat alkavat muuttua Kristuksen kaltaisuuteen.
10. Kärsivä maailma saa toivoa: Lähetystyö tuo toivon sanoman niille, jotka ovat hengellisesti nälkäisiä ja etsivät merkitystä elämälleen (Room. 10:15).
11. Maailmanlaajuinen vaikutus, kansat Jumalan perheeseen: Jumala ei katso kansallisuutta, vaan kaikki, jotka uskovat, ovat Hänen lapsiaan ja osa Jumalan perhettä (Gal. 3:28). Keskenään vihamielisten kulttuurien ja kansojen välille tulee yhteyttä, kun ymmärrämme, että olemme kaikki yhtä Kristuksessa (Ef. 2:19-22).
12. Lupaus Jeesuksen paluusta: Evankeliumin julistaminen kaikille kansoille on yksi merkki ja edellytys Jeesuksen paluusta (Matt. 24:14).

Tuottaja: Turun Helluntaiseurakunta | Esiintyjät: Kimmo Leino | Kesto: 00:39:54 | Ajankohta: 20.8.2023

 • Katso lisää

 • Kaikki/
 • Jaksot/
 • Klipit

Lahjoita

Tule tukemaan UskoTV:n työtä ja tue omalla lahjoituksellasi, niin että voimme tulevaisuudessakin tarjota sinulle hyviä ohjelmia katsottavaksi. Lahjoita nyt!

Valitse maksutapa
Henkilökohtaiset tiedot

Ehdot

Lahjoituksen kokonaismäärä: 20.00€

SOITA 0600-12500

Puhelun hinta 10,26 e/puh + pvm

Keräyslupa: RA/2021/1670
alkaen 1.1.2022, myöntäjä Poliisihallitus 9.12.2021. Varat käytetään Avainmedian medialähetystyöhön Suomessa ja ulkomailla.

Lisää katsottavaa